Nu börjar det vara slut på föret

4fabf7b4-9f51-4242-bb3a-2cfb3e21b365

Nu börjar det vara rätt slut på skoterföret närmast kring Sveg och de låglänta byarna runtomkring. Tänk på att terrängkörningslagen endast tillåter körning på väl snötäckt mark. Vi också har börjat plocka in skyltar och pinnar från sjöarna.

Uppe på höjderna kommer det säkert vara bra före ett tag till, men då måste man nog köra med bil och släp en bit först. Vi som jobbar med lederna har också några jobb vi ska försöka hinna med innan föret är slut där uppe.
Tack för den här säsongen!

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
mtb
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
svensson-stensprackning
JoJons
circle-k
Hermanssons Färg och Måleri
nacksving
bgs-ror
klimatservice
Mobergs Glas
skogspraktikern
alltiallo
ajs
sjovolds