Ledstatus 2021-01-20

Ruskning Målingen

Ruskning Målingen

De senaste dagarna har följande leder sladdats: Allt mellan Ängersjö-Remmen-Målingen-Siksjön-Byarforsen och Älvros-Linsjön-Björnåsdammen är kört med skotrar och sladdar. Rundan Sveg-Ytterberg-Björnåsdammen-Enskäla-Knätten-Sveg är körd med både skoter & sladd och pistmaskin & sladd. Alla leder kring Sveg är körda med pistmaskinen och sladd sedan tidigare. Mycket fina leder. Alla isar på dessa sträckor är också ruskade. Nu väntas mera snö så nästa vecka kommer nog allt behövas köras igenom igen.

Svegssjön är det tyvärr en del vatten på isen så den har vi inte kunnat ruska eller köra över ännu. Nu får vi ju som bekant inte heller köra på Svegsdammen längre, så vi har inte kommit åt lederna på andra sidan Svegsjön. Vi hoppas på bättre förhållanden så vi kan börja köra dessa leder också snart.

Kolla i bildgalleriet, där finns mera bilder från ledarbetet.

För senaste info om sladdning/ ledstatus, följ oss på Facebook och Instagram.

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
2e4df3e3-e522-4b4a-a66f-2807e128780e
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas