Ledstatus 2021-01-05

img_0060

Äntligen så fick vi snön vi väntat på. Vi har nu börjat att jobba med lederna. Närmast Sveg har pistmaskinen gått med sladd på alla leder. Nu måste vi se att isarna är helt säkra innan vi kan köra längre, pistmaskins ekipaget kräver betydligt tjockare is än en skoter. Vi har också börjat trampa övriga leder med skoter och där har vi fått fin hjälp av er skoteråkare som varit ute. Vi vill varna för att det varit väldigt dålig frusit i bäckar och på myrar, det har varit vatten lite överallt. Även på sjöisar är det vatten på isen. Men nu när vi fått rejäl kyla så kommer det förhoppningsvis att frysa till och vi kan börja köra med sladdarna på allvar.

OBS! Inga isar är kontrollerade innan de är ruskmarkerade och all körning sker på egen risk.

För senaste ledstatus, följ oss på facebook och Instagram.

GOD FORTSÄTTNING!

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
2e4df3e3-e522-4b4a-a66f-2807e128780e
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas