Ledstatus 2021-03-14

Målingen-Ängersjö

Målingen-Ängersjö

Riktigt fina leder just nu. Vi har fått härlig nysnö ovanpå den stenhårda botten vi har i lederna. Vi fortsätter att sladda där det behövs eftersom. Vi får hålla tummarna för att vi får behålla minusgrader på nätterna så kan vi ha fint skoterföre länge till.

En liten varning, i takt med att det blir varmare börjar bäckar och myrhål att gå upp. Bland annat har Olov Ols ån vid Lassbodsjön gått upp och vi har dragit om leden där. Isarna på sjöarna är överlag bra just nu, men även där kan det snabbt försämras vid varmare väder. Svegssjön är speciellt lurig, där kan det ändras snabbt från dag till dag när vattenflödet ändras.

Kolla in vårt bildgalleri för bilder från vinterns ledjobb.

Följ oss på Instagram och Facebook, där finns alltid senaste info om sladdning och eventuella varningar.

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
2e4df3e3-e522-4b4a-a66f-2807e128780e
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas