Hjälp till att påverka Telia!

FEAEA132-6965-4BB9-BD25-F19D3A0022FA

Hej skoteråkare och alla andra friluftare!

Som alla vet är det mycket dålig mobiltäckning i området väster om Bäverrönningen förbi Björnåsen mot Vemdalsskalet.

Vid kontakter med Telia under åren så har det inte blivit bättre täckning.

Svegsbygdens skoterklubb vill gärna ha hjälp från alla som vistas i området sommar som vinter gäster, medlemmar i andra skoterklubbar är naturligtvis också välkomna att ge synpunkter, även de jaktlag som jagar i området och kanske någon av alla bärplockare som kanske kan behöva komma i kontakt med omvärlden kan skriva synpunkter om den dåliga mobiltäckningen.

Svar från Telia:

Ärende: CS4963653

”Gå in på https://telia.se/tackning och lämna synpunkter, ju fler synpunkter desto bättre. Jag kan inte se att någon åtgärd utförts och inga antenner på den masten ni nämner har justerats. Beslut togs förmodligen att då ingen bor i området så ändrades inte heller antennerna för att täcka upp området, även fast det befinner sig många personer i området både i stort sett året om.”

”Förklara gärna kort varför täckningen i området behöver justeras, eftersom det inte ser ut att bo några människor där är det bra för våra nätplanerare att förstå varför synpunkter på områdets täckning inkommer.

Jag har även skickad in en synpunkt från vår sida, men mer än så kan vi dessvärre inte göra utan det bästa är att skicka in så många synpunkter som ni har möjlighet till. Om alla i skoterklubben skickar in så borde det bli ett helt gäng synpunkter.

 

Ärendet avslutas automatiskt om 5 arbetsdagar.

*Hälsningar,*

*Telia*”

 

Svegsbygdens skoterklubb

Initiativtagare

 

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas