Björnåsträffen

IMG_8749

Nu är det bara drygt en vecka kvar till Björnåsträffen.
Aktiviteterna är spikade. Ljungbergs Motor, Salab och Linsells Skoter & Motor kommer att ha visning och provkörning av skotrar, underhållning av med Pedersen/ Nilsson, vi har invigning av nya vindskyddet, skattjakt för barnen, grillade hamburgare, servering, godisregn. Om allt går bra så kommer vi att kunna presentera en till trevlig nyhet för alla som brukar besöka Björnåsdammen. Men det håller vi lite hemligt så länge då det inte är 100% klart än.
Vi håller tummarna för finväder såklart. Glöm inte bort kontanter, swish funkar dåligt där uppe.
Välkommen!

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas