På gång inför vintern..

FB_IMG_1573494142744FB_IMG_1573493929138

Vi har lite nyheter på gång så här strax innan skotersäsongen drar igång på allvar. Uppe vid Björnåsdammen har vi börjat förbereda för den grillkåta som vi skall sätta upp där. Golvet/ underlaget är på plats och inom kort skall hela kåtan stå på plats, se fler bilder i galleriet. Tanken med den är att den skall vara öppen för allmänheten utom när vi har evenemang i Björnåsen, då skall vi använda den som grillhus/ försäljning av hamburgare och dylikt.

En annan nyhet är att skoterleden mellan Sveg och Byarforsen är flyttad.  När man kommer från Sveg tar man nu av ner mot E45 strax efter timmerterminalen och passerar E45 på samma plats som infarten till Byn, sedan fortsätter man på den sidan ner till Solnan. Där får vi en mycket säkrare passage av E45 än tidigare.

Nu är det också dags att betala led/ medlemsavgift för säsongen 2019/2020, för betalningsinfo klicka här:Informationsbrev 2020

Snart ses vi på lederna!

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
mtb
jn
svegs camping
aa005d2c-f744-4ad6-99d7-26ff090ce6d2
bohlins-taxi-weblogo
Holmen
harjeans_logo
svensson-stensprackning
JoJons
circle-k
Hermanssons Färg och Måleri
nacksving
bgs-ror
klimatservice
Mobergs Glas
skogspraktikern
alltiallo
ajs
sjovolds