Vindskyddet på Skoterholmen nedbrunnet

Vindskyddsbrand i Hundsjön

Så har det då hänt för tredje gången att Svegsbygdens Skoterklubbs vindskydd vid Hundsjön bränts ner. Det var glada miner när vi i juli månad 2012 kunde bygga det tredje vindskyddet på Skoterholmen i Hundsjön. Inte lika roligt när vi blir uppringda på söndag mogron och får höra att nu har vindskyddet vid Hundsjön återigen brunnit ner. Man blir ledsen, förbannad och besviken. Och undrar, varför håller vi på?  Det här var det sista vindskyddet vid Hundsjön i Skoterklubbens regi, förlusten beräknas i pengar vara ca: 20000kr. Nu blir det inte något nytt. Tråkigt! Tur i oturen att branden skett på en ö så att den inte spridit sig, hela vindskyddet och all markvegetation är uppbrunnet, så det var ingen liten brasa. Markägaren Holmen har under måndagen varit på plats och vattendränkt marken. Men som sagt så himla tråkigt och onödigt.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANY0211

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas