Senaste info om morgondagen

BC26E1FE-4B77-414D-B39E-2ECBB18E8BC9

Sista info inför morgondagens Björnåsträffen. Under veckan och senast idag har pistmaskinen med sladd kört till Björnåsdammen för att få till fina leder.  Även hela rundan Knätten-Enskäla-Björnåsdammen har körts. Vi också påbörjat utprovningen av en ”manchester” spårare som vi har tillverkat och monterat på storsladden, spåren påskyndar återfrysningen av leden. Nu är det också klart att det kommer finnas Lynx, Ski-Doo och Polaris för provkörning. Det kommer även att finnas 2020 modeller på plats. De släpptes då sent som förra veckan så det är helt fantastiskt att vi kan få provköra dem imorgon, tack till Ljungbergs Motor, Linsells Skoter & Motor och Salab. I övrigt som tidigare sagt hamburgare, servering, godisregn/ skattjakt för barnen, lotteri med jättemånga fina priser och strålande sol har utlovats. Tänk på att swish funkar dåligt i Björnåsen  så ta med kontanter. Tyvärr har vår underhållning blivit sjuk  så den är inställd om inte någon annan vill spela/ sjunga lite. Vi ses imorgon. Missa inte detta, det kommer bli en kanondag. Kl 11,00 kör vi igång.

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Woxlins design
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
svegs camping
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas