Snart slut på pengar

24A6BDD1-DB3F-4321-8D15-9052A09E0532

Nu när skotersäsongen har kommit igång på allvar så ser vi att det är alldeles för få som betalar ledavgift. I dagsläget är det 120 som betalat in de 600kr ett årskort inkl. medlemskap kostar, en överkomlig summa med tanke på vad man som skoteråkare lägger på maskin, bensin och försäkring. I Svegsbygden finns ca: 700 registrerade skotrar, det betyder att endast 1 av 5 betalar ledavgift. Det kan bli så att vi inte kan sladda våra 30mil skoterled hela vintern. När ledkortspengarna är slut kan vi inte köra mer, det är enkel matematik. Ni som har betalat, hjälpa gärna till att sprida detta. Vi kommer också att genomföra ledkortskontroller framöver.

Betalning sker till bankgiro 5041-3111 eller Swisha nummer 123 616 2135 och glöm inte att ange namn och adress samt vad betalningen avser.  Medlemskort och ledbevis översändes efter mottagen betalning. Montera ledbevisen väl synliga framtill på skotern.

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Kämpedal entreprenad
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
Härjedalens Svets Teknik AB
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas