Rapport från helgen

DD0E1155-E87B-42DD-A9BB-0218389DAA96

 

Nu är det full fart på arbetet ute på lederna. Älvros- Björnåsdammen-Linsjön trampades med skotrar innan helgen.

På Söndagen har vi kört med 2 skotrar Remmen-Målingen-Ängersjö. Med på turen var varsin mindre sladd än de vi vanligtvis använder när börjat få till hårda spår. Det blev en mycket bra botten i väntan på mera snö. Tre snöskotrar har även trampat lederna Sveg-Björnåsdammen -Enskäla-Knätten-Genvägen-Sveg.

Lite varningar. Det är ganska löst så det är lätt i slå i stubb och sten så ta det lugnt. Det finns en hel del öppna myrhål och bäckar trots kylan som varit. Det har det även blivit en del vindvakar och vatten på isarna.
Fortsättning följer …

Huvudsponsorer
Motor och Vildmarksfritid AB
Kämpedal entreprenad
Ljungbergs Motor
Sponsorer
Salab
Reaxcer
Härjedalens Svets Teknik AB
Holmen
harjeans_logo
JoJons
Hermanssons Färg och Måleri
Mobergs Glas